патент украина

Патентный поверенный Кондратюк Игорь Викторович

ПАТЕНТЫ В УКРАИНЕ

Изобретение, полезная модель и промышленный образец

Буду рад работать для Вас! Звоните:073 159-98-99. Пишите в Viber или в Telegram. Мой Skype

НОВОСТИ ПАТЕНТНОГО МИРА

Пишемо патент на ПОСТОМАТ

03.04.2015
Патент на промисловий зразок ПОСТОМАТ Наш перший «післясвятковий» патент на прмисловий зразок має не лише цікаву назву, а й особливий підхід до його написання. 
Перш за все потрібно зрозуміти, а що ж таке ПОСТОМАТ? Більш розширено та у відповідності до Міжнародної класифікації промислових зразків, ПОСТОМАТ можна називати шафою для зберігання поштових відправлень. Якщо просто, то це досить зручна та практична річ, що дозволяє економити час та забирати кореспонденцію тоді коли це зручно, а головне, у зручному місці (магазині, метро, заправці і т.д.) із заздалегідь заброньованої комірки. І, хоча ззовні може здатись, що це звичайна шафа, але все не так просто.
Головне наше завдання як юристів та професіоналів – забезпечення максимального захисту заявленому промисловому зразку. Тому і підхід до підготовки документів теж особливий. 
Беззаперечною запорукою до успіху є наявність детальних та точних зображень виробу, що допоможе максимально точно сформулювати уявлення про  промисловий зразок та написати якісний опис.
Що ж такого особливого у нашому патенті на ПОСТОМАТ та на що перш за все потрібно було звернути увагу при підготовці документів, а головне написані опису?
Для того, щоб це була не просто шафа, акцент потрібно зробити на особливостях та унікальних деталях зовнішнього вигляду ПОСТОМАТА. Перш за все, вирізняльною особливістю заявленого промислового зразка є наявність вертикальних бокових граней, які розташовані між передньою і боковою стінкою під кутом 30-60 º до фронтальної частини виробу. Також, на особливу увагу заслуговують дверцята шафи до яких кріпляться завіси «С» - подібної форми та які мають спеціальні зовнішні накладки із трішки заокругленими кутами, що хоча і робить виріб візуально більш об’ємним, але при цьому доволі естетичним. Монтуються накладки за допомогою гвинтиків до лицьової частини дверцят, що унеможливлює злом. Використання накладок на дверцята, крім згаданого, має свої плюси у ремонті, зручності користування комірками, а саме їх відкриванні, та може слугувати простором для реклами.
Саме дослідивши визначенні особливості, детально їх описавши та розкривши, ми забезпечуємо охорону заявленого промислового зразка. І тепер а ні експерт, а ні звичайна людина, не зможуть сказати що це проста шафа, тому що це уже – ПОСТОМАТ!


© Інна Панасюк, 2015


Новости по теме:

Возврат к списку

Новости
Вопрос возможности изменения объекта, который охраняется патентом на полезную модель - очень не прост.


Что нам предлагает к регистрации Международный классификатор.



Можно ли с помощью патентования защитить права на ювелирные украшения? Давайте разбираться!


Процесс и дизайн – а можно ли охватить их одним патентом?


Этикетка, обертка, пакет – как получить патент и защитить права?